Canarische Eilanden september

Canarische Eilanden september – De Canarische Eilanden zijn een aantrekkelijke bestemming voor een vakantie in september. In minder dan vijf uur vliegen bent u op de plaats van bestemming waar u kunt genieten van voortreffelijke omstandigheden en een aangenaam klimaat.

Op Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria en de kleinere eilanden La Gomera, La Palma en El Hierro vindt u buiten het hoogseizoen aantrekkelijke aanbiedingen voor een vakantie in september. De Canarische Eilanden staan bekend als de eilanden van de eeuwige lente. Het hele jaar door vinden toeristen hier de beste voorwaarden voor een actieve of strandvakantie.

Vakantie Canarische Eilanden septemberCanarische Eilanden septemberIn september is het op Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura overdag ongeveer 28°C en op Gran Canaria ligt de gemiddelde temperatuur overdag op 25°C. De temperatuur van het water is op alle eilanden in september minimaal 20°C. Uitermate geschikt voor een strandvakantie, maar u kunt de Canarische Eilanden ook ontdekken tijdens een actieve vakantie op de fiets of te voet langs de vele wandelpaden – er zijn mogelijkheden genoeg. Tenerife, Lanzarote en Fuertventura trekken de meeste toeristen met hun geweldige stranden, terwijl het eiland Gran Canaria daarnaast ook veel bezoekers trekt met de gevarieerde natuur voor lange wandelingen of foto ontdekkingstochten. Naar de kleine eilanden La Gomera, La Palma en El Hierro komen veel toeristen die buiten de drukke toeristencentra willen genieten van de natuur en de rust.

Cruisevakantie Canarische Eilanden september

De Canarische Eilanden zijn daarnaast ook een populaire bestemming voor cruises. Voor wie niet elk eiland afzonderlijk wil bezoeken is een cruise die meerdere eilanden aandoet een ideale oplossing om op een gemakkelijke en comfortabele manier kennis maken met de Canarische Eilanden.Temperatuur Canarische Eilanden september

Fuerteventura temperatuur 28 graden | watertemperatuur 20 graden

Tenerife temperatuur 28 graden | watertemperatuur 23 graden

Lanzarote temperatuur 29 graden | watertemperatuur 22 graden

Gran Canaria temperatuur 26 graden | watertemperatuur 23 graden