Gran Canaria Maspalomas

Palmitos Park, in Gran Canaria Maspalomas, is de ultieme beleving tijdens een familievakantie naar de Canarische Eilanden.Gran Canaria Maspalomas 2Dit park met meer dan 1500 vogels is erg spannend, vooral voor gezinnen met kinderen, vanwege de vele optredens met getrainde papegaaien. Maar ook een vlindertuin, een cactustuin, tal van aquaria met tropische vissen en koraal, een dolfinarium en orchideeëntuin maken dit voor vele gezinnen jaarlijks tot een van de meest populaire vrijetijdsbestedingen op Gran Canaria.

 

 

Barranco De Los Palmitos
35109 MASPALOMAS
+34 928 797070
Openingstijden: van 10:00 tot 18.00 uur (ingang sluit om 17:00 uur)

Gran Canaria Maspalomas – Palmitos Park

Gran Canaria Maspalomas 3Deze dierentuin en de botanische tuin is voor het vierde opeenvolgende jaar na een klantenonderzoek onder bezoekers door het grootste reisportaal TripAdvisor als de leukste recreatieve familieactiviteit beoordeeld. Dit certificaat geeft de talrijke beoordelingen van de bezoekers van het Palmitos Park weer en is volgens de beoordelingen de meest populaire vrijetijdsbesteding voor gezinnen op Gran Canaria.

 

Gran Canaria Maspalomas – Zwemmen met dolfijnen

Gran Canaria MaspalomasIn dit prachtige dierenpark in Gran Canaria Maspalomas kun je niet alleen kijken naar dolfijnenshows en zwemmen met dolfijnen, je kunt zelfs meedoen aan één van de dolfijnenshows!

Je gaat eerst eerst ongeveer een half uur zwemmen met de dolfijnen in Palmitos Park, waarbij je met de dolfijnen kunt spelen en knuffelen. Tevens leren ze je een paar handgebaren waarmee je de dolfijnen kunstjes kunt laten doen! Nadien mag je meedoen aan de dolfijnenshow. Zie je het al voor je? De hele tribune vol mensen, terwijl jij de dolfijnen een kunstje laat doen?Bij Gran Canaria kun je ook dolfijnen spotten in het wild. Van de 79 dolfijnensoorten die er bestaan, zijn er zelfs al 29 gespot bij de Canarische Eilanden! En dan hebben we het nog niet eens over alle andere zeedieren die er voorkomen; met een beetje geluk kun je schildpadden, vliegende vissen en zelfs walvissen van wel 30 meter lang zien!