Hotels Canarische Eilanden

Ook in 2015 zijn diverse hotels Canarische Eilanden door de gebruikers van de Duitse beoordelingssite “Holiday Check” tot de meest populaire van Spanje genoemd.

Hotels Canarische Eilanden behoren tot de meest populaire van SpanjeHotels Canarische EilandenIn de top van de 10 meest populaire hotels in het land zijn 2 hotels op de Canarische Eilanden te vinden. Door de recensies van de Duitse gasten belandde het Arrecife Gran Hotel & Spa op de 4e plaats van de meest populaire hotels. Het 5-sterren hotel op Lanzarote scoorde bij zowel gezinnen met kinderen, maar ook bij stelletjes en singles punten. Bijzonder goed waren de beoordelingen voor de locatie en de service.

Eveneens in de top 10 van de meest populaire Spaanse hotels te vinden is het Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel in Puerto Rico op Gran Canaria. Het 4-sterren hotel scoort vooral met zijn comfortabele kamers, die een prachtig uitzicht op zee bieden. Ook de service en het gastronomische aanbod is indrukwekkend volgens de gasten.Wanneer we iets verder kijken dan de absolute top van de meest populaire hotels, vinden we op de volgende 10 plaatsen nog 5 hotels Canarische Eilanden. Net buiten de top 10 volgt op de 11e plaats een ander lid van de Gloria Palace Group, het Gloria Palace Royal Hotel & Spa, eveneens in Puerto Rico op Gran Canaria. De nummer 14 op de lijst is een 3-sterren hotel, het Hotel THe Puerto de Mogan, ook in het zuiden van Gran Canaria. 2 plaatsen daar achter vinden we hotel Tigaiga, het 4-sterren hotel is gelegen in Puerto de la Cruz op Tenerife. Vlak daar achter, op de 17e plaats, opnieuw een hotel op Gran Canaria, het 4-sterren hotel Cordial Mogan Playa. Voor nummer 19 gaan we terug naar Lanzarote, waar het 4-sterren resort Las Costas in Puerto del Carmen de gasten wist te verrassen.