Trouwen op het strand

Trouwen op het strand is de grote droom van vele geliefden en een onvergetelijke bruiloft kan direct worden gecombineerd met de huwelijksreis.

Wat is er tenslotte romantischer dan elkaar het jawoord te geven op een zonovergoten locatie in het bijzijn van familie en vrienden.

Trouwen op het strand – Nu ook op de Canarische Eilanden mogelijk

Trouwen op het strandOp de Canarische Eilanden was trouwen op het strand tot voor kort verboden, maar begin augustus 2015 is het door een wetswijziging ook toegestaan om daar op het strand te trouwen. Dit werd onlangs gemeld in een persconferentie van de bevoegde minister Maria del Carmen Hernandez. Voorwaarde voor een huwelijksceremonie op het openbare strand is dat de verplichte kosten tijdig worden betaald aan de betreffende lokale overheid.



De kosten van een dergelijke huwelijksceremonie op het strand is afhankelijk van de benodigde vierkante meters op het toegewezen strand en van de aanvullende wensen van het bruidspaar. In diverse kringen van de gemeenschap is de beslissing om trouwen op het strand mogelijk te maken met vreugde begroet, want tot nu toe moesten dit soort wensen door het ontbreken van regelgeving worden afgewezen.

Waar anders dan de op de Canarische Eilanden ben je het hele jaar door verzekerd van zon en zomerse temperaturen. Wanneer je besluit hier te trouwen op het strand hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over het weer. De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat waardoor je zelfs in de wintermaanden verzekerd bent van de ideale omstandigheden.

Huwelijksvakantie op de Canarische Eilanden



strand FuerteventuraNa de huwelijksvoltrekking is dit meteen de ideale omgeving om van je huwelijksreis te genieten. De Canarische Eilanden beschikken over diverse droomlocaties om je wittebroodsweken door te brengen. Ook de meegereisde familieleden en vrienden zullen deze gelegenheid met plezier combineren met een vakantie op een van de fantastische eilanden.

Keuze genoeg, de bruisende vakantiebestemmingen Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of Fuerteventura bieden je alles waar je naar op zoek bent. Hou je meer van rust en natuur dan zijn La Palma, La Gomera en El Hierro misschien meer op zijn plaats.