Zeilvakantie Canarische Eilanden

Zeilvakantie Canarische Eilanden – Laat je dagelijkse zorgen even helemaal achter je en geniet van het leven op zee. Klinkt goed toch?Zeilvakantie Canarische EilandenZeilen oefent een enorme aantrekkingskracht uit op iedere zeeman en het gevoel van vrijheid en avontuur wordt geassocieerd met geluk. De magische krachten van de oceaan en de snelheid van de wind zorgen voor een ongelooflijk gevoel van vrijheid. Ontsnap aan het natte klimaat in Nederland en geniet van de zon en het heerlijke klimaat van de Canarische Eilanden. Zelfs in de wintermaanden is het er zeer aangenaam met temperaturen van minimaal 20 graden; een perfecte omgeving voor zowel beginnende als ervaren zeilers.

 

Zeilvakantie Canarische Eilanden: Ontdek de magie van het zeilen!

Met een fantastisch uitzicht op de kust van de eilanden Tenerife en La Gomera is geen dag hetzelfde. Samen winkelen en samen koken zorgt voor een uniek saamhorigheidsgevoel onder de bemanning. Met interessante excursies aan wal, veel frisse lucht en mee aanpakken bij de noodzakelijke werkzaamheden aan boord vliegen de dagen in een ontspannen sfeer voorbij.

Meer informatie over zeilvakantie Canarische Eilanden kun je vinden op de website van Travel & Personality.

Zeilvakantie Canarische Eilanden:
7 nachten op het zeiljacht Avalon, 2-persoons hut
Zeilen tussen Tenerife en La Gomera met ervaren schipper

Niet inbegrepen:

Boordkas (€ 120-150) voor de lopende kosten zoals gemeenschappelijke maaltijden (incl. de schipper.), brandstof, havengelden en vlucht

Data en prijzen:
Van februari tot maart en november 2016
vanaf € 480,- per persoon, 1-persoonshut: + € 200,-Travel & Personality biedt wereldwijd avontuurlijke reizen en themareizen aan. De touroperator is gespecialiseerd in reizen naar bijzondere reisbestemmingen. Kenmerkend is de keuze van de landen die je niet gemakkelijk in je eentje zult bezoeken, of bekende bestemmingen die speciale kennis vereisen. De authentieke producten zijn gericht op mensen die een land actief, nieuwsgierig, tolerant en uitgebreid willen leren kennen. De reizigers zijn vaak werkende singles tussen 35 en 65 jaar oud.